4 1/2 φλτζανια γάλα
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
20 γρμ σαλέπι ψιλό
1/2 κουταλάκι μαστίχα
1/2 κιλό ανθόγαλα
Ζεστάνετε το γάλα με τη ζάχαρη και ρίχνετε το σαλέπι και την μαστίχα. Το ανακατεύετε μεχρι να πάρει βράση και να πήξη ελαφρά.
Το αφήνετε να κρυώσει καλά προσθέτετε το ανθόγαλα.
Αδειάζετε στο μπολ του μίξερ που το έχετε παγώσει πριν και το βάζετε κατάψυξη. Σε κάνα δυο ώρες το χτυπάτε στο μιξερ.
Το ξαναβαζεται στην κατάψυξη και επαναλαμβάνετε την διαδικασία κάνα δυο φορές, μεχρι να κανει κόρδα .
θα γλυφετε τα δαχτυλα σασ!!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου